Voor onze jubileumeditie (10e!) MVC Top D toernooi zoeken we nog gastgezinnen. Het toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag/zondag 22-23 augustus 2015.
 
Welke teams doen dit jaar mee aan ons toernooi:
 
MVC TopD - affiche 2015 def 

 

Onderstaande teams hebben aangegeven dat ze (wederom) graag bij onze gastvrije gastgezinnen uit Maasbree verblijven:
AZ

Feyenoord
PSV
VFL Bochum

 

Heb je al altijd gastgezin willen zijn voor ons eigen MVC Top D toernooi? Dan heb je nu de mogelijkheid om je aan te melden!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van naam, telefoonnummer. Ook evt. vragen kun je via dit e-mail adres stellen!

 

De organisatie van het MVC Top D toernooi neemt dan contact met je op!

Graag informeren wij u wat de bedoeling is van het optreden als gastgezin:

  • 2 spelers van één van bovenstaande teams logeren (vanaf zaterdag 22 augustus 16.30 uur tot zondagmorgen ongeveer 09.00 uur) bij u thuis.
  • Wij stellen het op prijs als de spelers bij u op zaterdagavond een warme maaltijd kunnen nuttigen en op zondagmorgen een ontbijt.
  • overige activiteiten kunnen naar eigen inzicht worden bepaald.
 
Gastgezin zijn is erg leuk en een onvergetelijke ervaring voor ouders, kids van het gastgezin maar ook voor de spelers van één van bovenstaande vier teams!
 
Alvast dank voor uw medewerking!
Bestuur MVC Top D toernooi

Privacy Statement

(C) 2013 MVC Top D Toernooi