Even bijpraten ....

De nacompetities zijn weer voorbij en VVV zal volgend jaar op het nieuwe kunstgras haar uiterste best doen om meteen weer naar de Eredivisie te promoveren. De clubs pakken "even rust" om daarna toch snel weer aan de voorbereidingen voor het volgende seizoen te beginnen. Dat geldt ook voor de jeugdopleidingen en voor veel clubs die deelnemen aan het MVC Top D Toernooi is Maasbree de eerste echte test.

Voor het eerst hebben we vier clubs uit Duitsland: Schalke, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en nieuwkomer Borussia Dortmund. BVB, jawohl! Niet helemaal nieuw, want in het eerste jaar in 2006 waren ze ook al van de partij. De jeugdspelers zullen allemaal erg trots zijn op hun eerste elftal. Maar ja, Robben liep in de weg. Het zijn allemaal sterke jeugdopleidingen en we hopen op goed voetbal met voldoende aanhang. Speciaal voor de aanhang hebben we dit jaar een uitgebreide barbecue georganiseerd. Niemand mag iets te kort komen! Brugge, PSV, VVV en ons eigen Regioteam zijn ook dit jaar weer van de partij en nemen daarmee voor de achtste keer deel. Alle acht edities wel te verstaan.

Dit jaar dus voor de 8e keer het MVC Top D Toernooi. Met naast de reeds genoemde clubs ook nog Feyenoord, AZ, Twente en Chelsea hebben we weer een fantastisch affiche en we nodigen iedereen uit de toppers in de dop aan te komen moedigen. De organisatie is in volle gang. En er wordt hard gewerkt, ook aan het clubgebouw. Komt dat zien, komt dat zien!

Hopelijk tot zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013.

Privacy Statement

(C) 2013 MVC Top D Toernooi